Прикмети чи здоровий глузд: що не можна носити в гаманці

Відокремлюють 4 речі, яким, якщо вірити прикметам, а часом й за здоровим глуздом, не місце у гаманці.
Якщо ви не хочете втратити гроші, удачу та здоров’я, вам ліпше перемістити ці речі з гаманця в інше, більш підходяще місце, а ось портмоне слід використовувати лише для зберігання купюр та банківських карток.
ПІН-коди, паролі, логіни
Якщо ви випадково загубите свій гаманець, то перехожий, який знайде його з легкістю зможе заволодіти коштами, аккаунтами або ще чимось, що представляє певну матеріальну цінність.
Документи
Для них гаманець-теж точно не найкраще місце, адже там вони можуть втратити охайний вигляд. Для зберігання водійського посвідчення та інших документів, пов’язаних з автівкою, краще завести окреме портмоне. Так, вам не обов’язково буде носити їх із собою навіть під час прогулянки до найближчої крамниці.
Ключі
Якщо хтось знайде втрачений гаманець з ключами, то він, замисливши щось недобре, може простежити за тим, хто втратив річ. До прикладу, якщо у портмоне лежав запасний ключ від квартири, потрібно обов’язково замінити замки.
Чеки чи квитки
Якщо ви бачите, що вони застаріли, то зберігати їх точно не слід у гаманці. Бажано періодично влаштовувати ревізію, щоб позбавитися папірців, які вже не актуальні декілька місяців тому. А ще якщо вірити прикметам такі речі негативно впливають на грошову енергетику, бо мотлох відкидає багатство, а не приваблює його.
Крім того, часто можна почути про те, що в портмоне не варто зберігати фотографії близьких, щоб, за прикметою, не накликати біду на них.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment